آموزشیآموزش سخت افزار

۰ تا ۱۰۰ کارت گرافیک

تفاوت های cpu با gpu

کارت گرافیک بهترین دوست گیمرها و بخشی مهم از یک تجربه بازی با کیفیت است. اگر نمی دانید که دقیقاً کارت های گرافیک چه کاری انجام می دهند، نگران نباشید، آنها پیچیده نیستند ۰ تا ۱۰۰ کارت گرافیک را برای شما شرح خواهیم داد. همانطور که احتمالاً حدس زده اید، کارت گرافیک جز رایانه شماست که مسئولیت گرافیک را بر عهده دارد.

بیایید ابتدا ببینیم که چرا آنها مهم هستند:

کارت گرافیک چیست؟

این قطعه ای از سخت افزار رایانه است که تصویری را که در مانیتور خود مشاهده می کنید تولید می کند. کارت گرافیک وظیفه ارائه تصویر به مانیتور شما را دارد و این کار را با تبدیل داده ها به سیگنالی که مانیتور شما می تواند درک کند انجام می دهد. هرچه کارت گرافیک شما بهتر باشد ، می توان تصویری بهتر و روان تری تولید کند. این مسئله طبیعتاً برای گیمرها و ویرایشگران فیلم بسیار مهم است.

انواع مختلف و مختلفی از کارت گرافیک وجود دارد که هرکدام دارای مشخصات و تخصص های مختلفی هستند. یافتن مورد مناسب برای شما کاملاً می تواند یک وظیفه باشد. بنابراین برای تجزیه و تحلیل آن، ما بیشتر به بررسی کارت های گرافیک خواهیم پرداخت.

GPU
graphics card

انواع کارتهای گرافیکی:

 

  1. آن-برد (Integrated):

گرافیک داخلی که در آن هیچ کارت الحاقی استفاده نشده است. این موارد را در بیشتر لپ تاپ های “استاندارد” و رایانه های رومیزی مشاهده خواهید کرد. آنها یک مدل مقرون به صرفه هستند اما چون “ثابت” هستند نمی توان آنها را به راحتی ارتقا داد.

  1. مجزا (Discrete):

کارت گرافیکی الحاقی است که به عنوان یک جز اضافی روی مادربرد نصب می شود. این نوع برای کسانی که می خواهند سیستم خود را با به روزرسانی کارت گرافیک در تاریخ بعدی تغییر دهند ، ایده آل است.

بیشتر افرادی که از رایانه مدرن برای کارهای استاندارد مانند گشت و گذار در اینترنت، ایجاد اسناد یا تماشای فیلم استفاده می کنند، با استفاده از گرافیک آن-برد راحت خواهند بود. برای کاربرانی که بازی یا ویرایش ویدئو انجام می دهند، معمولاً یک کارت گرافیک گسسته برای سرعت بخشیدن به زمان پردازش تصویر مورد نیاز است. بدون این، کاربر ممکن است در مراحل مهم بازی با لگ همراه باشد.

GPU

پردازنده (CPU) چیست؟

واحد پردازش مرکزی (CPU) که ​​به آن “پردازنده” نیز گفته می شود ، دستورالعمل های برنامه رایانه را با انجام عملیات ورودی / خروجی (ورودی و خروجی) ، حساب اساسی و منطق اجرا و کنترل می کند. بخش اصلی هر رایانه، پردازنده اطلاعات رایانه را دریافت، هدایت و پردازش می کند.

از آنجا که این معمولاً مهمترین کار یک کامپیوتر است، بسته به اینکه کدام قسمت از بدن را مهمترین در نظر بگیرید، اغلب به عنوان “مغز” یا “قلب” رایانه رومیزی یا لپ تاپ شناخته می شود. و وقتی نوبت به بازی می رسد ، این یک جز بسیار مهم در سیستم بازی است. “هسته” پردازنده نیز کلمه دیگری برای پردازنده است – همه آنها مترادف هستند.

cpu

پردازنده گرافیکی:

GPU مخفف Graphics Processing Unit است. این “مغز” کارت گرافیک است و باعث ایجاد تصاویری می شود که روی صفحه مشاهده می کنید. اینکه GPU چقدر قدرت داشته باشد، در مدلی که انتخاب می کنید متفاوت خواهد بود. در واقع، GPU به عنوان مترجم کار می کند. داده های دریافت شده از CPU (واحد پردازش مرکزی) را می گیرد و آنها را به تصویر تبدیل می کند. تصاویر پیچیده تر، مانند آنچه در بازی های با کیفیت بالا مشاهده می کنید، برای جابجایی جریان داده ها به پردازنده های گرافیکی پیچیده تر و سریعتر نیاز دارند.

اسلات های توسعه:

برخی مادربردها دارای اسلات های توسعه دهنده هستند که به کاربران اجازه می دهد بیش از یک کارت گرافیک اضافه کنند. این SLI (NVIDIA) یا CrossfireX (AMD) نامیده می شود و به کاربران امکان می دهد عملکرد بهتری از سیستم خود بدست آورند. هدف این است که دو کارت گرافیک مشابه را به هم متصل کنید.

CrossfireX یا کراس فایر نیز شناخته می شود ، توسط AMD توسعه داده شد. SLI (رابط پیوند پذیر مقیاس پذیر) توسط NVIDIA با هدف اتصال چندین کارت در یک سیستم واحد ساخته شده است. SLI با افزایش قدرت پردازش موجود برای استفاده از گرافیک کار می کند. کاربران به یک مادربرد آماده برای SLI یا Crossfire نیاز دارند تا بتوانند از این فناوری ها استفاده کنند.

4

FPS (فریم های ثانیه):

بازی های مدرن واقع گرایی باورنکردنی و تصاویری خیره کننده را ارائه می دهند. برای به دست آوردن یک تصویر تقریباً کامل، رایانه شما باید بتواند این جزئیات را با نرخ فریم قابل قبولی ارائه دهد (این تعداد دفعاتی است که یک بازی می تواند تصویری را که مشاهده می کنید به روز یا تازه کند). این شکل را به صورت فریم در ثانیه (یا FPS) بیان خواهید کرد.

رم در کارت گرافیک:

کارت های گرافیک فعلی حاوی حافظه RAM نیز هستند. این حافظه گرافیکی اختصاصی است بنابراین از RAM رایانه شما متمایز است. حافظه در کارت گرافیک از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا به شما امکان می دهد بازی ها را در رزولوشن بالاتر انجام دهند. ایده آل برای کسانی که از بازی هایی استفاده می کنند که دارای بسته های بافتی بسیار بزرگ هستند. حداقل ۱ گیگابایت حافظه برای گیمرها توصیه می شود ، اما این باید با سایر جنبه های کارت و رزولوشن بازی در یک بازی تعادل داشته باشد.

برای دیدن تمامی مدل ها، مشخصات و قیمت CPU و GPU ها می توانید به وبسایت فروشگاهی اهورا کالا مراجعه کنید: ورود به اهورا کالا

همچنین برای دیدن آموزش ها و خبار بیشتر به صفحه اخبار اهورا کامپیوتر مراجعه کنید: ورود به وبلاگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا